Ik ben Corry Grevel

Mijn ervaring heb ik opgedaan in veel sectoren en branches: Bouw, transport, techniek, adviesorganisaties maar ook in retail en zorg.

Expert in HR en Teamontwikkeling

Ik geniet ervan wanneer ik bij ondernemers rust zie ontstaan omdat de werkprocessen en het HR beleid op orde zijn. Door een goede implementatie van het traject met medewerkers zie ik ook daar rust ontstaan. De motivatie bij medewerkers en een gezamenlijke verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat, zorgt ervoor dat ik na een traject een bedrijf met een gerust hart kan loslaten.

Quote van een klant:

Nu het HR beleid staat als een huis en de werkprocessen goed lopen kan ik als ondernemer weer AAN mijn bedrijf werken in plaats van dagelijks gedoe op de werkvloer op te moeten lossen.”

Quote van een medewerker:

Nu alles goed is geregeld voor de medewerkers en ik kan werken aan mijn persoonlijke doelen is het nog leuker geworden om hier te werken.”

Met mijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring op het gebied van HR, medewerkersontwikkeling en procesontwikkeling help ik jou om je bedrijf voor te bereiden op de toekomst.